top of page
  • Wouter Beke

Zomerstage Voka bij Cegeka

Cegeka groeit mee met onze samenleving en ontwikkelt manieren voor hun klanten om tegemoet te komen aan de snel veranderde digitale wereld. Vandaag heb ik de mobiliteitsuitdagingen waar we voor staan besproken met de medewerkers van Cegeka en mogen aanschouwen op welke manier ze hierop inspelen. Dankzij slimme IT-toepassingen van dit innovatieve bedrijf zullen ze oplossingen kunnen bieden. Het familiebedrijf staat bovendien dicht bij hun klanten, iets waarvan we de meerwaarde ook binnen de zorgsector en vaccinatiecampagne zien.


Inzetten op preventie en de eerste lijn om zwaardere zorgnoden te voorkomen, is beter dan genezen. We willen dan ook steeds meer zorg op maat bieden waarbij digitalisering en gegevensdeling noodzakelijk is om zorgsectoren beter te kunnen laten samenwerken.


Zeer fijn om tijdens deze leerrijke stage meer te ontdekken over hoe digitalisering antwoorden kan bieden binnen onze gezondheidszorg. Heel erg bedankt aan iedereen die deze inspirerende dag mee vorm heeft gegeven!Comments


bottom of page