top of page
  • Wouter Beke

Persconferentie buitenbeenpop 2022

Buitenbeenpop is een openluchtfestival te Leopoldsburg aangepast aan de specifieke behoeften en wensen van personen met een beperking in de meest ruimte betekenis van het woord. Muziek beluisteren, muziek maken, muziek bekijken en bewegen op muziek, het maakt zeker bij deze doelgroep emoties los. Op 17/6/2022 had ik de eer om aanwezig te zijn bij de start van hun promotiecampagne. De warme ochtendzon werd versterkt door alle warme mensen die ik mocht ontmoeten.


Dit festival is een verruiming van muziekbeleving. Er wordt een specifieke festivalsfeer gecreëerd rekening houdend met speciale ondersteuningsbehoeften van de personen met een beperking zoals: aangepast sanitair, berijdbare stroken voor de rolwagengebruikers, de mogelijkheid tot verzorging, de mogelijkheid om te rusten, de aanwezigheid van Tolken Vlaamse Gebarentaal en blinden tolken, enz.


Tickets:

Inkomkaarten zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen bij dienst Toerisme (011 40 21 84) - Cultuurcentrum (011 34 65 48) - Gemeentehuis (011 34 92 10). Toeschouwers die niet van Leopoldsburg zijn kunnen ook tickets via het inschrijvingsformulier bestellen, net zoals de instellingen. Deze worden dan opgestuurd na betaling.


START VOORVERKOOP OP 01/04/2022 - GEEN DAGVERKOOP AAN KASSA!


Comments


bottom of page