top of page
  • Wouter Beke

ILLOCARE: 100% Belgisch Premium Mondmasker!

Vandaag bracht ik een bezoek aan ILLOCARE, een Genks bedrijf dat een belangrijke rol spelen in de pandemie. Het afgelopen jaar werden er heel wat mondmaskers geïmporteerd in België, maar het Limburgse bedrijf ILLOCARE bracht daar verandering in. Ze investeerden in de bouw van een state-of-the-art cleanroom en een volledig nieuwe productielijn. Zo begonnen ze met veel zorg en specialisme zelf kwalitatieve mondmaskers te ontwikkelen die bestaan uit de beste materialen. Bovendien zijn ze niet alleen veilig, maar kan je ze ook krijgen in diverse kleuren en modellen!


Daarnaast kon ILLOCARE dankzij deze investering meer dan 70 nieuwe werknemers uit de buurt aanwerven en werkten ze nauw samen met BEWEL, het maatschappelijk maatwerkbedrijf dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werk stelt. Een win-win voor zowel onze zorg als economie!


Ik ben trots dat dit Limburgs bedrijf ondernemen opeen maatschappelijk verantwoorde manier met aandacht voor hun buurt. Hun lokale productie én lokale medewerkers maakt hen dan ook uniek. Een krachtig project dat bijdraagt aan ons verhaal van zorgzame buurten.


Heel erg bedankt voor jullie warme ontvangst en interessante rondleiding!


Σχόλια


bottom of page