top of page
  • Wouter Beke

Het jaar goed inzetten met CD&V senioren Limburg!

Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd door de CD&V-senioren Limburg om vandaag hun digitale nieuwjaarsreceptie bij te wonen. Tijdens deze Zoom kreeg ik de kans om onze vaccinatiestrategie uitvoerig toe te lichten en interessante vragen te beantwoorden. Uit hun feedback begreep ik dat de vaccinatiebereid hoog lag. Dat stemt me zeer tevreden. Samen gaan we ervoor om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om zich te laten vaccineren.


Ik startte en eindigde mijn uiteenzetting met een Haiku geschreven door mijn zoon Warre. Een gedicht dat vandaag, op de start van de poëzieweek, een beeld van hoop schetst voor ons allen.


Moeilijk is de tijd

Waarin een virus ons scheidt

Een vaccin geeft hoop.


~Warre
Comentarios


bottom of page