top of page
  • Wouter Beke

Eindelijk weer samen!

Vandaag was jong en oud aanwezig op de gezinsdag van CD&V Limburg. Wat hebben we de toffe babbels, de Limburgse hartelijkheid en het samenzijn gemist. Velen zagen elkaar weer terug na anderhalf jaar waarin het antoniem van verbondenheid spijtig genoeg de norm was. Een norm in strijd met de waarden waar wij als partij voor staan. Want zoals onze provinciaal voorzitter Raf Drieskens zei: veerkracht is onze kracht en nabijheid is ons verhaal.


Vandaag namen we uiteraard de tijd om Lode Ceyssens bedanken voor zijn ongelofelijke bijdrage aan onze partij. Hij is een compagnon de route voor velen van ons en maakte werkelijk een verschil voor onze provincie. Maar we blijven sterk staan in Limburg met een jong, divers en talentvol team van parlementsleden en onze twee gedeputeerden. Hilal Yalcin, Jo Brouns, Vera Jans, Steven Matheï, Nawal Farih, Inge Moors, Tom Vandeput… elk bruisen ze van talent en ambitie om werkelijk een verschil te maken voor onze provincie. Ook ik wil er alles aan doen om vanuit mijn bevoegdheid de levenskwaliteit van ieder van u te verbeteren. Met een netwerk van zorgzame buurten, laagdrempelige hulp bij mentale problemen en een gezonde leefomgeving voor elke Limburger. Zodat we allen langer gezond leven.


En als ik spreek over de toekomst van ons Limburg, de provincie waar CD&V op lokaal niveau nog steeds zijn stempel drukt, dan kan ik niet meer dan trots zijn. Trots op hoe we samen sterk staan. Dat hebben we nogmaals gezien tijdens onze straffe vaccinatiecampagne #Limburgprikt. Het engagement en de verbondenheid in onze provincie is groot. Iets wat onze christendemocratie typeert en nodig is om de uitdagingen waar we voor staan aan te pakken.


Samen zorgen we ervoor dat Limburger nog veerkrachtiger wordt dan ooit tevoren!



bottom of page