top of page
  • Wouter Beke

10.000ste prik in de Milshop!

Ons vaccinatiecentrum van Leopoldsburg en Ham bereikt vandaag de kaap van 10.000 prikken!


Ik ben zeer tevreden om te zien dat ook in mijn eigen gemeente de vaccinatiecampagne goed loopt. Vandaag is het een symbolische dag die we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Dankzij onze vrijwilligers loopt het vaccineren goed.


Bezoekers zijn vaak wat nerveus wanneer ze om hun vaccin komen. Door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van vrijwilligers en medewerkers worden ze op hun gemak gesteld. Vlamingen geven dan ook aan zeer tevreden te zijn over de werking van hun vaccinatiecentrum.


Globaal gezien zitten we op schema. Tegen eind volgende week zal om en bij de helft van de Vlamingen gevaccineerd zijn. Tegen 11 juli willen we alle volwassen Vlamingen de kans hebben gegeven om minstens één vaccin gezet te krijgen. In de week na 15 augustus zullen we, als de leveringen blijven volgen, elke Vlaming de mogelijk gegeven hebben zich twee keer te vaccineren.


Vaccineren is onze uitweg uit deze pandemie. Ik wil dan ook nogmaals alle medewerkers, vrijwilligers maar ook de burgers bedanken voor hun inzet. Alleen samen kunnen we het virus verslaan.


Comments


bottom of page